Når du ringer oss!

Vårt kontor ikke er bemannet på heltid, alle er ute å jobber hos kunder og tar kontor arbeid mellom jobbene.

Vi forstår at det kan være mange spørsmål og behov som oppstår i løpet av en dag. Derfor har vi to dedikerte medarbeidere som svarer på telefonen og håndterer henvendelsene så raskt som mulig. På grunn av stor pågang på telefonen, kan det imidlertid være noe ventetid.

Avtaler, Priser og Bestillinger

For å sikre at alle detaljer blir korrekt håndtert og at ingen informasjon går tapt, ber vi om at alle avtaler, priser og bestillinger blir sendt via e-post. Dette gir oss mulighet til å følge opp dine henvendelser på en strukturert og effektiv måte slik at du får den hjelpen du trenger. Vi setter stor pris på din forståelse for vår arbeidssituasjon.

Ved å bruke e-post for avtaler og bestillinger, hjelper du oss med å holde en høy kvalitet på vår kundeservice.

Eksempel på nyttig info fra deg:

  • Fornavn og etternavn
  • Mobil nr.
  • Adresse
  • Epost: 
  • Beskrivelse av oppdraget

Vi får info om hva som skal gjøres, sender tilbud og planlegger en dag vi kan komme. Det er lurt å planlegge i god tid siden ikke alltid vi har muligheten til å komme på kort varsel.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og håper du finner denne ordningen like praktisk som oss.

Om gulvet ditt

Vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med gulvet ditt! Vi ønsker ikke å ta avgjørelser for deg, men informerer så godt vi kan slik at du kan ta den endelige avgjørelsen. Er det vanskelig og usikkerheter kan det være lurt å bestille oss til å lage prøve(r)

Når du kan forvente håndverkeren

Arbeidsdagen starter 07:30 på lageret (Asdal/ Arendal). Der pakker vi bilene før vi kjører ut til deg. Normalt reiser vi fra lageret ca. kl 08:00 hvis ikke det pakkes til en større jobb o.l.

Når vi kommer hjem til deg

Vi tar en tur inn for å se jobben vi skal gjøre for deg. Er du hjemme når vi kommer kan vi befare jobben sammen og svare på eventuelle spørsmål. Er du ikke hjemme, kontakter vi deg hvis vi har spørsmål. Vi kontrollerer også antall kvadrat/ størrelse på jobben.

Hva vi trenger for å utføre jobben

Vi kommer med en full- lastet bil med maskiner og utstyr og noen ganger med tilhenger (hvis det er betongsliping) slik at vi ønsker å parkere så nærme vi kan. Maskiner/ utstyr er variert, noe kan bæres av en eller to og andre ting må trilles. Vi ser helst at veien er skuffet for snø (om det er på vinterstid), ryddet en god bane for oss til å bære/ trille maskiner til plassen. Området vi skal jobbe på må være ryddet klart før vi kommer og støvsugd.

Vi trenger å vite hvor ditt sikringsskap er siden i noen hus kan sikringen ryke. Til tregulvsliping trenger vi minst to kraftige kurser som er 16A eller mer (Vaskemaskin, Tørketrommel, Koketopp, Komfyr er som regel 16A. vi har overgang fra komfyrkontakt som vi kan bruke). Betong sliping krever mere strøm og noen ganger bruker vi aggregat for å kunne drifte maskinene. 

Sliping og behandling

Vi utfører slipejobben så fort vi kan. vi vet hvordan det er å ikke ha tilgang til din stue, gang, trapp etc. En normal stue med feks. laminat parkett får vi som regel slipt og behandlet første strøk samme dag. Det er mange måter å behandle gulv på og tørke tid varierer fra de forskjellige produktene.

Når vi er ferdige med jobben så rydder vi opp etter oss så godt vi kan, men litt støv blir det etter oss. Men vi jobber hele tiden med å oppgradere utstyre så støv reduseres. Når vi jobber så blir trestøvet samlet opp i en pose på maskinen som ettervert må tømmes i søppelsekker på utsiden, de sekkene blir igjen når vi reiser. Det er jo ditt gulv og det skal vi ikke ta fra deg!

Når vi har reist

Når vi er ferdige og har reist så håper vi du vil være fornøyd med ditt «nye» gulv. Etterhvert får du en hilsen fra oss enten på mail eller i brevform, hvis du da fortsatt er fornøyd har du mulighet til å legge en komentar på WWW.sperregulvsliping.no eller på Facebook Sperre Gulvsliping AS. Så må du bare kontakte oss igjen om du har mer arbeid eller anbefale oss videre til venner og bekjente.

Pin It on Pinterest

Share This