Tips før vi kommer

Når du ringer oss!

Under telefonsamtalen vil vi gjerne ha kontakt info av deg, slik som:

  • Fornavn og etternavn
  • Mobil nr.
  • Adresse
  • Epost: (om fakturaen skal sendes på Mail)

Vi får info om hva som skal gjøres og planlegger en dag vi kan komme. Veldig mange som ringer oss vil helst ha jobben gjort «samme dag». Det er ikke alltid vi har mulighet til det, men vi gjør vårt beste for å få det gjort på en passene tid. Det hender vi må ringe deg opp til en senere tidspunkt hvis vi er midt i en jobb eller dersom vi ikke har avtaleboka i lomma.

Om gulvet ditt

Vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med gulvet ditt! Vi kan komme med råd og tips, men er du veldig i tvil kan du gå til en malebutikk som feks: Kulør Olav Stormo AS på Strømsbusletta 11. Der kan du se på forskjellige farger og behandlingsmåter.
Vi har ikke mulighet/plass til å kjøre rundt på forskjellige prøver av behandlingsmåter på gulv.
Husk alle gulv er ikke like selv om det er samme tre- type!

Når du kan forvente håndverkeren

Vi har lager på Asdal. Vi møter som regel på lageret 07.30 før vi kjører ut til kunden. Om ikke annet er avtalt på forhånd så prøver vi altid å være hos kunden rundt kl 08.00

Når vi kommer hjem til deg

Vi tar en tur inn og hilser på og for å se på jobben vi skal gjøre for deg. Noen ganger er kunden hjemme når vi kommer og da prater vi litt om jobben, svarer så godt vi kan på spørsmål og vi kan også komme med spørsmål til deg om jobben. Selv om du har målt m2 på gulvet så måler vi også.

Hva vi trenger for å utføre jobben

Vi kommer med en full- lastet bil med maskiner og utstyr. Vi parkerer så nærme vi kan plassen vi skal jobbe, vi skal bære inn mye utstyr og det meste veier noen kg som vi må være to til å bære. Da ser vi helst at veien er skuffet for snø (om det er på vinterstid) ryddet en god bane for oss til å bære maskiner til plassen. Gulvet som skal slipes må være ryddet for møbler og ting (VI SLIPER IKKE RUNDT TEPPET DITT!)

Vi trenger å vite hvor ditt sikringsskap er siden i noen hus kan sikringen ryke. Til tregulvsliping trenger vi ihverfall en kurs som er 16A. (Vaskemaskin, Tørketrommel, Koketopp, Komfyr er som regel 16A. vi har overgang fra komfyrkontakt som vi kan bruke)

Sliping og behandling

Vi utfører slipejobben så fort vi kan. vi vet hvordan det er å ikke ha tilgang til din stue, gang, trapp etc. En normal stue med feks. laminat parkett får vi som regel slipt og behandlet første strøk samme dag. Det er mange måter å behandle gulv på og tørke tid varierer fra de forskjellige produktene.

Når vi er ferdige med jobben så rydder vi opp etter oss så godt vi kan, men litt støv blir det etter oss. Men vi jobber hele tiden med å oppgradere utstyre så støv reduseres. Når vi jobber så blir trestøvet samlet opp i en pose på maskinen som ettervert må tømmes i søppelsekker på utsiden, de sekkene blir igjen når vi reiser. Det er jo ditt gulv og det skal vi ikke ta fra deg!

Når vi har reist

Når vi er ferdige og har reist så håper vi du vil være fornøyd med ditt «nye» gulv. Etterhvert får du en hilsen fra oss enten på mail eller i brevform, hvis du da fortsatt er fornøyd har du mulighet til å legge en komentar på WWW.sperregulvsliping.no eller på Facebook Sperre Gulvsliping AS. Så må du bare ringe igjen om du har mer arbeid eller anbefale oss videre til venner og bekjente.

Pin It on Pinterest

Share This