Om Sperre Gulvsliping As

En tidlig start, en gang for lenge siden

Bjørnar SperreBestefaren min, Bjørnar Sperre var den som startet gulvsliping firmaet. På den tiden drev min far, Trond Sperre, med snekkerfirma. Men han hjalp godt til med gulvsliping firmaet helt fra starten. Noe jeg gjennom mange år har hatt stor innlæring fra. Dette gjør meg til 3. Generasjon gulvsliper.

Over tid ble markedet for gulvsliping større, og min far ble fulltidsansatt i Bjørnar Sperre AS. Med snekkerbakgrunn ble det mye variert arbeid som gulvlegging, snekring, rehabilitering og tilhørende håndverksarbeid.

Vekst og nye maskiner

Bjørnar Sperre AS byttet navn til Sperre AS, og Trond ble medeier. Rundt 2001 ble det investert i betongslipemaskiner samt tilhørende utstyr og etter dette har markedet bare blitt større og større. Vår maskinpark fornyes også regelmessig da vi liker å holde oss oppdatert på nødvendig utstyr.

Sperre AS var et lite firma, og det var mest en familiebedrift. Siden jeg har vokst opp i dette miljøet, har jeg blitt preget på en positiv måte. Jeg har alltid fått lov å ta del i pappas arbeid og drevet med snekring, hjulpet til med støvsuging og etter hvert større

“Jeg er veldig fornøyd med å få lov til å videreføre familiebedriften”…

 

På yrkesskolen tok jeg murer utdanning og etter hvert fagbrev som murer. Jeg har vært veldig heldig i forhold til jobb, og har fått prøvd meg på litt av hvert. Mureryrket er noe jeg alltid har trivdes med, men jeg har alltid hatt en drøm om å få jobbe i familiebedriften, noe jeg nå har fått muligheten til.

Ny start i 2015

Dan Håvard Sperre1. Januar 2015 startet jeg DH Sperre AS. Og i Januar 2017 valgte jeg å gå tilbake til det opprinnelige navnet vi er kjent for. Jeg er veldig fornøyd med å få lov til å videreføre familiebedriften som har drevet med dette i over 35 år. Metodene vi bruker i dag er testet og videreutviklet på erfaringer i mange år.

I dag har jeg en ansatt, som har tidligere jobbet for Trond Sperre i Sperres Gulvsliping AS. Han har også gode erfaringer innenfor gulvsliping i tillegg til tømring. Med denne bakgrunnen har DH Sperre AS mange muligheter. Vi fokuserer i hovedsak på gulvsliping, men har mulighet til å ta imot mindre jobber som inneholder tømring og muring. Kundene våre liker at de kan få utført flere arbeidsoppgaver på et sted.

 

Mvh,
Dan Håvard Sperre

Dan Håvard Sperre

 

Pin It on Pinterest

Share This