Sliping av tregulv, betong og epoxy

Sliping av betonggulvGulvsliping

Det er mange forskjellige typer gulv å velge mellom.
Et gulv er mer enn bare et gulv, det er med på å gi riktig følelse i hjemmet på lik måte som man velger type og farge på vegger og møbler. Kvalitet, slitestyrke og ikke minst vedlikehold har stor betydning for hvordan gulvet holder seg.

Sliping av tregulv.

Man trenger ikke nødvendigvis å bytte hele gulvet selv om det er slitt. Dette er noe som tar ekstra tid, mer arbeid og prisen kan fort bli mer enn nødvendig. Vurder heller om det er mulig å slipe gulvet og behandle gulvet i riktig stil. Det finnes mange slitte, gamle gulv som blir som ny etter en runde med slipemaskinen og behandling. Dette er noe vi kan hjelpe med!

Tregulv har du mange forskjellige typer av og mange spennende behandlings metoder, alt etter hva du ønsker. Tregulv kan slipes opp til flere ganger og trenger ikke å koste så utrolig mye. Har du laminat parkett kan det også slipes selv om det er slitt. Det kan ikke slipes like mange ganger som ett heltre gulv, men det er fremdeles håp for gulvet ditt!

Sliping av andre gulv.

Vi kan slipe nesten hva som helst. Har du for eksempel et spon-gulv som har løftet seg i kantene i byggeperioden? Vurder om du kan slipe ned skøytene. Vi har hatt noen jobber hvor dette har skjedd, og sliping har vært løsningen på dette fremfor å rive og legge nytt eller helsparkling av gulvet.

Sliping av betong gulv

Betong gulv er mer og mer brukt, både i private hjem og offentlige bygg. Når det gjelder betong, er det bare fantasien som setter grenser, og dette trenger så absolutt ikke å være kjedelig! Du kan tilsette farge i betongen og forme den nesten som du vil. Man kan lage benker, trapp, gulv, vegger, fontene etc. Betong er slitesterkt og har lite vedlikehold, noe som gjør det til en utrolig grei løsning. Vi har slipt betong gulv i Carport, ute-platting, garasje, stuegulv, utested (bar) og har dermed mye erfaring med dette.

Noen ønsker å ha betongen som høypolert resultat eller bruke det for å rette opp gulvet før flislegging o.l. Skal du ha høypolert betong gulv er det lurt å ta kontakt før du begynner. Vi kan ha noen råd og tips før du setter i gang som kan være viktige å ta i bruk. Renner vannet inn i garasjen selv om porten er lukket? Løsningen kan være å slipe fall fra porten og ut. Skal du flislegge gulv? Dersom gulvet er ujevnt og skittent bør det slipes så du får vekk all skitten som er på gulvet for å få en god vedheft på flislimet.

Epoxy

Har du en garasje eller en ute-platting som er malt med epoxy eller skal males med epoxy? Vi kan slipe vekk løs epoxy for å få en god vedheft for den nye epoxymalingen.

Pin It on Pinterest

Share This