Ofte stilte spørsmål

Hvor langt ned sliper dere?

Når vi får dette spørsmålet lurer vi på; hvor slitt er gulvet ditt?
Har du laminat parkett som ligger rett og fint, kan det slipes 2- 3 ganger totalt. Har du dype sår i parketten kan det skje att vi ikke får slipt de vekk, men det er mulig å fylle sår med smeltevoks.
Da må det gjøres etter første behandling og før det mattes ned for å få tilnærmet samme farge.

Har du heltre gulv kan det slipes mange flere ganger, men dette er ikke noe fasitsvar.
er du veldig i tvil så gi oss beskjed så kan vi ta en avgjørelse på det.

Støver det mye?

Hva synes du er mye? Selvfølgelig støver det litt, men de aller fleste blir overrasket over hvor lite det støver. Vi har avsug på maskinene og vi prøver å gjøre det så støvfritt som vi klarer.

Når kan vi flytte inn møbler?

Tørketid og herdetid på behandlingsmetoden er veldig viktig, og varierer fra produkt til produkt. Vet du hvilket produkt du skal bruke, kan du spørre oss eller en fargehandel som feks. Kulør Olav Stormo AS.

Tror du gulvet kan bli fint igjen?

Ja, de aller fleste gulvene blir til et bra resultat. Vannskader på gulvet kan være en utfordring iallefall på Laminat parkett. Har laminaten løsnet kan den limes ned igjen, men det er noe som må befares og vurderes.

Hva er best å behandle med?

I dag har vi utrolig mange forskjellige og gode behandlingsmåter. Regent uretanlakk matt er den vi har brukt mest og en av de vi anbefaler. den trekker godt ned i gulvet og er slitesterk. Vi bruker den i alt fra privatboliger til treningshaller. I privat bolig med normal slitasje gir vi 3 strøk og i en treningshall opp til 6 strøk.

Pin It on Pinterest

Share This